Heropening dinsdag 12 mei (Leuven)

Heropening dinsdag 12 mei (Leuven)

Na een periode waarin we enkel achter de schermen advies konden geven, mogen we op 12 mei terug onze deuren openen. We zijn hard in de weer om alles op een veilige en hygiënische manier te laten verlopen. Hieronder de belangrijkste aandachtspunten.

Persoonlijke hygiëne

- Bij het binnenkomen kom je terecht in onze wachtruimte. Gelieve hier te wachten tot één van onze adviseurs je komt halen om u verder te helpen.
- De wachtruimte is voorzien van alcoholgel, graag even je handen ontsmetten.
- Wij vragen aan iedereen om een mondmasker te dragen om in alle veiligheid voor elkaars gezondheid te kunnen zorgen bij het advies en het uittesten van onze producten. Indien je zelf niet over een exemplaar beschikt, krijg je er een van ons. Dit is een tot 90° wasbaar katoenen model, gemaakt door een van onze Belgische fabrikanten. Je mag dit na je bezoek mee naar huis nemen.  

Hygiëne in de winkel

- Onze adviseurs dragen elk een mondmasker en ontsmetten hun handen voor ze naar u toekomen. 
- Indien u een hoofdkussen of een matras wil testen doen wij hier een op 90° wasbare stretch molton rond. Na gebruik worden moltons, hoeslakens en slopen in quarantaine geplaatst of gewassen op 90°.
- plexi wand aan de bancontact. De toetsen worden voor gebruik ontsmet.

Zoals u kan zien kan u met een veilig gevoel naar onze winkel komen. Een afspraak maken hoeft niet, we beschikken over voldoende adviseurs om u meteen verder te helpen. Hou er aub wel rekening mee dat u even moet wachten indien u voor een product komt waar er reeds iemand voor binnen is en waar we de veilige afstand niet kunnen garanderen voor meerdere klanten tegelijkertijd. Wij vragen u dan even te wachten in de wachtruimte, dit kan met een kop lekkere koffie.