vacature voor ergonomisch adviseurs

vacature voor ergonomisch adviseurs

vacature voor 2 adviseurs ergonomische zit- en slaapsystemen deeltijds

 We zijn nog op zoek naar 2 toffe deeltijdse collega’s. Je vindt de functie-omschrijving hieronder. Voel je je geroepen ? Neem dan zeker contact met ons op.

1. Functie
Je analyseert, selecteert, adviseert en verkoopt ergonomische bureaus, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, relaxzetels, … voornamelijk aan mensen met rugklachten. Je kennis van het menselijk lichaam en bewegingsapparaat komt je hierbij erg goed van pas. Daarnaast word je betrokken in alles waarmee een retail-onderneming te maken krijgt : van administratieve opvolging van klanten en leveranciers, leveringsplanning,.. tot marketing en strategie. Je denkt met gezond verstand mee over hoe we ons concept kunnen uitbreiden.

2. Werkritme : deeltijds en/of flexi-job
In ons winkelconcept zijn de weekends van cruciaal belang en sluiten we op maandag.  We hebben versterking nodig op donderdag, vrijdag en zaterdag.  Een combinatie van donderdag & zaterdag of vrijdag & zaterdag kan ook zodat je 3 of 2 dagen werkt.   Het is niet uitgesloten dat we je later een voltijdse job aanbieden als je dat zou wensen.

3. Profiel
Je beschikt over een diploma in de volgende richtingen : kinesitherapie, lichamelijke opvoeding, geneeskunde, ergotherapie.
Je bent communicatief, verbaal erg sterk, je hebt zin voor humor, je bent digitaal aangelegd, je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband.

4. Ervaring
Niet vereist maar natuurlijk wel meegenomen.

5. Talenkennis
Zeer goede kennis van het Nederlands.
Gesproken kennis van Frans en Engels is een voordeel.

6. Aanbod
Bediendencontract met verloning niet volgens de barema's van de detailhandel maar wél in functie van je diploma. Het bestaat uit een ruim vast gedeelte en een motiverend variabel gedeelte.

7. Plaats tewerkstelling
In onze winkel op de Scheldekaaien in Antwerpen

8. Hoe solliciteren ?
Neem contact op met Harry Jacobs, zaakvoerder, via ofwel
-email : antwerpen@sit-and-sleep.be en voeg een informele CV toe

Welkom !