Bedkaders

Bedkaders

Het belangrijkste aan je bed vinden wij je matras en bodem zodat je héérlijk slaapt. Maar het oog wil ook wat en daarom bieden we sfeervolle bedkaders aan. We onderscheiden 3 typen: houten bedkaders, gestoffeerde bedkaders en boxsprings.

1. Houten bedkaders

MDF

MDF is gemaakt van fijngemalen houtvezels gemengd met een hars, waarop een laminaat decorlaag is aangebracht. Heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Beuk, es, acacia

Ecologisch verantwoord geproduceerd beuken-, essen- of acaciahout, gecertificeerd met het FSC-label. Kan in verschillende kleuren gelakt, gebeitst of geoliëd worden. Gelamineerd of plankjesstructuur.

Eik

Lichte eik, donkere eik, naturel of wilde eik,... Vele tinten massief hout, ecologisch verantwoord geproduceerd volgens het FSC-label.

2. Gestoffeerde bedkaders met boxspring look

Dit type kader is ideaal wanneer je het comfort en de ondersteuning wenst van een lattenbodem (lees hier waarom je dat zou willen), maar je toch de look wilt van een boxspring. Je kan dit bekijken als een 'lege' boxspring waar wij dan onze ergonomische lattenbodem inbouwen. Kan zowel in stof als leder.

3. Boxspring

Een boxspring dient niet enkel als bedkader, maar ook als draagvlak voor een pocketverenmatras. Hou er rekening mee dat wanneer je voor dit type bed kies, je geen individueel instelbare lattenbodem kan gebruiken. Lees er hier alles over.

download hier de catalogus

Download hier de inspiratie catalogus voor bedkaders (124Mb).