Pocketveermatras

Een pocketveermatras op maat van je rug

  • Haal de ondersteuning vanuit je matras
  • Ideaal voor op een boxspring of spiraalveerbodem
  • De juiste zones afgestemd op jouw lichaamsbouw

Opbouw van binnenveringmatrassen

Een bonnelveer en endless veer zijn goedkoper in productie maar minder verfijnd af te stemmen op de gebruiker omdat zonering vaak niet mogelijk is. Je vindt ze dan ook vaak terug in het goedkopere segment. 
Wij opteren voor pocketveren. Deze kunnen immers onafhankelijk van elkaar reageren en zijn goed individueel af te stemmen.

Wij opteren voor pocketveren. Deze kunnen immers onafhankelijk van elkaar reageren en zijn goed individueel af te stemmen. Voor een tweepersoonsbed worden vaak twee aparte helften gekozen vanwege de verschillende lichaamsbouwen.

Bonell veer

Pocket veer

Waarop moet je letten bij de aankoop van een pocketveermatras?

De zones in een pocketveermatras moeten overeenkomen met jouw lichaamsbouw, voor een neutrale wervelpositie. Laat je goed begeleiden bij de keuze van de matras en zorg ervoor dat de positie van je rug professioneel nagekeken wordt. Onze kinesisten helpen je hier graag bij.

Rechtstreeks op een veer liggen is zeer onaangenaam, zorg er dus voor dat de matras afgewerkt is met een drukverdelende comfortlaag. Wij opteren voor latex vanwege de hoge elasticiteit en goede drukverdeling. 

Ondanks dat een pocketveermatras van structuur uit prima ventileert, heeft de hoes van de matras een zeer grote invloed. Kies voor een ventilerende hoes, wij geven de voorkeur aan natuurlijke materialen zoals wol en wildzijde. 

Pocketveer matras op maat (*enkel in Leuven)

Buiten ons assortiment eigen ontwikkelde pocketveer matrassen, bestaat er ook de mogelijkheid om de matras volledig op uw maat te laten maken. Met onze test matras in de showroom bepalen we zo welke zones u waar in de matras nodig heeft en laten dit zo op maat maken bij de fabrikant. 

Probeer het uit in onze showroom