Laptophouder

Laptophouder

Werken met een laptop is een aanslag voor je nek en schouders. Schermafstand en toetsenbordplaatsing zijn een regelrechte ramp.  Gebruik een laptophouder om dit probleem te vermijden.

Ontdek de voordelen

  • Compacte manier om je laptop te verhogen
  • Documenthouder vooraan om documenten op te plaatsen
  • Makkelijk mee te nemen en samen met een mobiel toetsenbord ook voor onderweg.

Interesse in dit product?

Test het gratis bij je thuis!

Bekijk meer foto's

Laptophouder

 

De multimedia-aanval op je lichaam...

Het gebruik van een laptop of tablet is de laatste tijd erg populair en dat ten nadele van een vaste computeropstelling. Een laptop heeft zo zijn mobiele voordelen maar is een regelrechte ramp voor schermafstand en schermhoogte en daardoor ook voor je rug, nek, schouders en polsen. En als je de laptop dan nog gebruikt met het touchpad in plaats van de muis... Volgens de strengere Nederlandse Arbo-wetgeving mag je daarom niet langer dan 2 uur met een laptop of tablet werken zonder gebruik te maken van een laptophouder.

Daarmee kan je de hoogte, afstand en inclinatie van je scherm individueel aanpassen. Een extern toetsenbord en aparte muis zijn uiteraard  wel vereist.  Maar ook die bestaan in ultralichte of compacte versies. Sommige laptophouders  beschikken ook over een documenthouder en zijn supermobiel  en flinterdun.  Zelfs 2 uur laptopwerken geeft al een behoorlijke belasting.  Dus adviseren wij om korter te werken dan 2 uur op de laptop zonder concepthouder.