Meegroeibureaus voor kinderen

Een actieve werkplek die meegroeit met je kind

  • instelbaar in de hoogte, groeit mee met je kind
  • werkblad schuin instelbaar, betere houding bij schrijven en lezen
  • nadien uitbreidbaar, accessoires blijvend gegarandeerd 5 jaar beschikbaar
  • 5 jaar garantie, robuuste Duitse kwaliteit sinds 1974
  • "childproof"

Je koopt toch ook geen gemiddelde schoenmaat voor je kind?!

Maar toch zitten onze kinderen te vaak aan gemiddelde bureaus, helemaal niet aangepast aan hun lengte. Je kind groeit vanzelfsprekend. Kies dus voor een kinderbureau dat meegroeit: een ergonomische oplossing waarbij je kind gedurende zijn hele schoolcarrière over een aangepaste bureau beschikt. Je kind zelf kan deze bureautafel eenvoudig in de hoogte verstellen en laten meegroeien met zijn/haar eigen lengte!  

Vanaf de eerste schooldag tot het moment dat hij of zij op kot studeert, kan het bureau ingesteld worden op een werkhoogte van 53cm tot 82cm. Logisch toch, je geeft toch ook geen sportschoenen cadeau van maat 34 die een rest van een leven moeten meegaan?  Als optie bestaat er de mogelijkheid om een snelverstelling te kiezen waarmee je kind zowel zittend als staand makkelijk van positie kan veranderen;

Meegroeien en uitbreiden

Meegroeien betekent evengoed meegroeien met de noden van je kind. Van de basis -een hoogteverstelbaar bureau- tot een compleet kantoor met fantastische uitbreidingssets.
Een deel van het werkblad is bovendien inclineerbaar zodat je kind –op een ergonomisch verantwoorde manier- kan (leren) schrijven, tekenen en lezen.

Zo breng je het werkvlak naar je toe in plaats van je lichaam te krommen naar het werkvlak.  Het andere deel blijft gewoon vlak en kan dienen om allerlei spullen te laten staan. Zowel een linkshandige, als rechtshandige uitvoering is beschikbaar.

Van de roze Prinses tot de zwarte Tiener...

Om het bureau helemaal te kunnen aanpassen aan de wensen van jouw kind, wordt het geleverd met verschillende accentkleuren die ook achteraf nog aangepast kunnen worden! Daarnaast kan je, naast een lade onder het werkblad, ook een rolcontainer voorzien om al zijn/haar schoolgerief in weg te bergen. Kies je hier ook nog voor een bijpassend (zit)kussen, dan kan je deze container ook gebruiken als extra zitplaats wanneer je kind hulp nodig heeft bij het maken van zijn huiswerk of gewoon om met een vriendje samen aan het bureau te werken.

Kies je hier ook nog voor een bijpassend (zit)kussen, dan kan je deze container ook gebruiken als extra zitplaats wanneer je kind hulp nodig heeft bij het maken van zijn huiswerk of gewoon om met een vriendje samen aan het bureau te werken.

Hoe bepaal ik mijn bureauhoogte?

Waarschijnlijk stond je er nog niet bij stil, maar je bureauhoogte is afhankelijk van je lichaamslengte! Zo moet de tafel zich aan jou aanpassen en zeker niet omgekeerd.
Blijkbaar is iedereen in België gedoemd om aan een “standaard” bureauhoogte van 75cm te werken. Waar kleinere mensen zich nog wel eens behelpen met een voetenbankje, stellen grotere mensen hun stoel heel laag in om niet al te veel voorovergebogen te moeten werken. Maar een te lage stoelpositie heeft serieuze gevolgen voor de belasting op je lage rug. Je draagt toch ook niet een gemiddelde schoenmaat 41 als je op kleinere of grotere voet leeft?

Hoe je bureauhoogte correct instellen stap 01

Stap 1

Stel je stoel correct in, als het kan met een open heuphoek. Lees meer.

Stap 1
Hoe je bureauhoogte correct instellen stap 02.jpg

Stap 2

Pas nu je tafel in hoogte aan. Ongeveer 3 à 5cm boven de elleboogpunt. Lees meer.

Stap 2