Fitform

Fitform

  • Relaxzetels volledig op maat
  • Aanpassingen mogelijk voor personen met een beperking
  • Unieke toepassingen voor rugpatiënten

Wetenschappelijk onderzoek naar zitten in de huiselijke sfeer heeft aangetoond dat het menselijk lichaam het meest gebaat is bij een zitmeubel dat past bij de lichaamsbouw van de gebruiker. En met de mogelijkheid om veel van houding te veranderen. Veel klachten worden dan voorkomen.

Daarom maken we iedere fauteuil exact op maat van de gebruiker. Niet in S-M-L of XL, maar op de centimeter nauwkeurig. Zodat altijd de meest optimale zithouding wordt gewaarborgd. Dankzij de vele verstelmogelijkheden kan je met een Fitform iedere dag goed zitten, fijn relaxen, heerlijk uitrusten en gemakkelijk opstaan.

RCPM: bewegend zitten


De meeste mensen hebben vooral last van hun rug als ze zitten. Als je beweegt (bijvoorbeeld fietsen of lopen), heb je vaak veel minder last van je rug. Bij Fitform zijn er als eerste in geslaagd om de voordelen van bewegen en rusten in onze stoelen te combineren. Dit is gebeurd met behulp van een technische toepassing die RCPM heet. In een Fitform-fauteuil met RCPM kunt u heerlijk zitten zonder rugpijn.

RCPM: bewegend zitten

 

fitMotion: bewegend zitten

fitMotion: bewegend zitten

 


Dat langdurig stil zitten niet goed is voor je gezondheid, tonen steeds meer studies aan. 
Àls je zit is het van groot belang dat je dat zo goed mogelijk doet. Het gehele lichaam dient goed te worden ondersteund, waardoor je gemakkelijk van zithouding kunt veranderen. De aanwezigheid van verstelmogelijkheden helpen daar ook bij. Maar het beste is het, wanneer zitten en bewegen elkaar goed afwisselen.

Aanpassingen op maat van jouw zorg

Voor sommige is een zetel op maat alleen niet genoeg. Wanneer er sprake is van een handicap, scoliose, kyfose, hemiplegie,... zijn er meer noden. Dankzij de vele toepassingen die Fitform aanbiedt, kan er voor iedere zorg een oplossing gevonden worden om toch comfortabel thuis te zijn. 

Bekijk hier alle mogelijke toepassingen