Stressless

Stressless

  • Dynamisch en comfortabel relaxen
  • Laat u professioneel begeleiden voor de juiste keuze
  • Garantie voor kwaliteit
  • Enkel in Leuven en Hasselt

Over Stressless

Over Stressless

 

Stressless staat voor kwaliteit, dynamisch zitten en vooral veel comfort. Let op, u gaat dit niet kunnen ervaren in eender welke Stressless relaxzetel. Uw lichaamsbouw en zitpatroon bepalen welke zetel er perfect is voor uw rug. Als specialist hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring met Stressless en geven wij u graag het beste advies rond welke relaxzetel u het beste kiest.

Kies de juiste Stressless met ons advies

Stressless relaxzetels komen in verschillende maten en vormen. Het is vanzelfsprekend dat niet zomaar elk model past voor uw lichaamsbouw. Het is daarom zeer belangrijk dat u zich goed laat begeleiden in de zoektocht naar de beste relax. Onze kinesisten en ergonomen staan klaar om u het beste advies te geven. Ze houden rekening met uw lichaamsbouw, rugklachten en voorkeuren. Nadien kan u het gekozen model dan naar eigen wens configureren. 

Maak een afspraak voor een advies op maat

Sit and sleep team

De comfortexpert

Stressless® is al meer dan 40 jaar dé referentie op comfortgebied en biedt u een indrukwekkend gevoel van welzijn.

Technologische innovaties

De relaxzetels van Stressless® zijn wereldwijd een referentie geworden op het gebied van ergonomische innovatie. Stelt u zich eens voor: een relaxzetel die is ontworpen met als enige doel u optimaal comfort en momenten van absolute ontspanning te bieden...

Het design en de materialen

De relaxzetels en -zitbanken van Stressless® hebben een tijdloos elegante uitstraling. Met hun sobere en eigentijdse design combineren ze comfort van uitzonderlijke klasse met een bijzonder zuivere Scandinavische stijl.

Weergaloos comfort

De ingenieurs van Stressless® ontwikkelden hun eerste verstelbare relaxzetel in de jaren 1970. Deze was volledig ontworpen en vervaardigd in Noorwegen. Dag in dag uit optimaliseren zij het comfort van hun kwaliteitszetels en -zitbanken, die volgens de strengste eisen worden vervaardigd.

Door het uitzonderlijke comfort en het revolutionaire design zijn de Stressless® relaxzetels en -zitbanken snel de meest gerenommeerde ter wereld geworden. Het merk vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit en besteedt de uiterste aandacht aan ieder detail om u het ultieme comfort te bieden.

De referentie voor relaxzetels en -zitbanken

Stressless® maakt van zijn producten een levensstijl en de collecties getuigen van een voortdurend streven naar uitmuntendheid. Het doel is duidelijk: elegante meubelen maken die comfort van buitengewoon niveau bieden.

 

Technologie als basis voor comfort

De ingenieurs van Stressless® hebben exclusieve, gepatenteerde uitvindingen ontwikkeld. Het Plus™ systeem garandeert u een gesynchroniseerde ondersteuning van nek en onderrug, in welke houding u ook zit, zonder dat u daar iets voor moet doen en in absolute stilte. Uw lichaam wordt dus permanent ondersteund en uw comfort is verbluffend.

De comfortopties van Stressless®

Uw relaxzetel is verkrijgbaar in diverse vormen en in 3 maten, er is er dus altijd een die bij uw lichaamsbouw past. Ontdek het uitzonderlijke comfort dat een Classic onderstel biedt of kies voor een vleugje design met model Star. Onderstel Signature geeft u het sensationele gevoel dat u op een wolk lijkt te zweven! Voor nog meer ontspanning is er het LegComfort™ systeem met een geïntegreerde voetensteun die u een unieke comfortervaring garandeert.

Streven naar uitmuntendheid

Stressless® kiest uitsluitend hoogwaardige materialen voor het concept van zijn relaxzetels. Deze worden met de hand vervaardigd in 7 fabrieken in Noorwegen, die daarvoor massief hout, aluminium, leder en meubeltextiel gebruiken.

De onderstellen van de zetels worden gemaakt van gelamelleerde Europese beuk. Al het houtwerk wordt met de grootste zorg gecontroleerd, want het moet immers esthetisch perfect zijn. Voor optimale precisie worden de eventuele onzuiverheden opgespoord met een lasercamera.

Personaliseren is een kunst

De relaxzetels van Stressless® zijn er in meer dan 160 kleuren hoogwaardig leder en warme stoffen. Deze kunt u combineren met 8 soorten massief hout of met de glans van aluminium. Personaliseer uw zetel tot in de kleinste details en ontdek een wereld van unieke raffinement terwijl u een interieur samenstelt dat volmaakt harmonieert met uw inrichting.