Najaarsactie Fitform

Veel mensen brengen een groot deel van de dag zittend door. Voor de tv, tijdens het werk of omdat bewegen niet meer zo gemakkelijk gaat. Hoe meer je zit, hoe belangrijker het is hóe je zit. Dit kan rugklachten en ander lichamelijke ongemak voorkomen en verminderen. Gezond zitten dus, en dat begint bij een verstelbare fauteuil van hoge kwaliteit.

Als je zit, is het belangrijk dat het lichaam zoveel mogelijk in zijn natuurlijke vorm wordt ondersteund. Dat kan alleen met een op maat gemaakte of ingestelde fauteuil. Hiermee bereik je de meest ideale zithouding. Daarnaast is beweging ín de stoel van groot belang, door zoveel mogelijk van houding te veranderen. Met name de rug blijft daardoor in betere conditie. Een stoel met veel variatie in houdingen is daarom altijd de beste keus.

Een stoel ‘op maat’

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat voor gezond zitten het volgende nodig is: de juiste zithoogte, de juiste zitdiepte, de juiste armleuninghoogte, de juiste lendenondersteuning en de juiste zithoek. Een stoel ‘op maat’ maakt dit mogelijk.

Juiste verstelbewegingen

Regelmatig van houding veranderen kan gezondheidsproblemen verminderen en voorkomen. Maar hoe krijg je dat zittend in een stoel voor elkaar? Het antwoord: met de juiste verstelmogelijkheden. In een Fitform-fauteuil kun je comfortabel zitten, relaxen en liggen. Alle verstelbewegingen volgen de natuurlijke biomechanische draaipunten van het lichaam. De sta-op functie zorgt voor extra gemak.

Fitform beste keus

De kwaliteitsverschillen tussen fauteuils zijn groot. Het merk Fitform staat bekend voor de meeste beweegmogelijkheden. Daarnaast zijn dit fauteuils van hoge kwaliteit met een langdurige garantie. Het merk Fitform bestaat al ruim 40 jaar. De stoelen worden met veel vakmanschap in Best gemaakt. Er zijn diverse uitvoeringen, met veel opties en accessoires. Van zo’n fauteuil heb je vele jaren plezier!

Bij aanschaf van een fauteuil uit de Wellness- of Gemak-collectie ontvangt u voor max. € 500,- aan gratis luxe opties. Kies bv. uit stoelverwarming, draaiplateau, accu, verrijdbare tafel of beweegsysteem fitMotion.

Deze actie loopt van 26/9 tem 31/10/2022