31 augustus 2023
Actie

Profiteer van 1 tot 30 september 2023 van de actie op onze kniestoelen.

Je ontvangt bij bestelling meer liefst 15% korting op het aankoopbedrag! 

Wees lekker creatief en kies zelf je kleurtjes van stof en onderstel. Eventuele protectiestrips aan de onderkant zijn inbegrepen.

Bij optimaal gebruik van deze stoelen, zit je perfect in balans. Je kan nog naar voren en nog naar achteren wiegen. Zo vermijd je te veel druk op je schenen. 

Variable

Deze kniebalansstoel is een ideale, compacte bureaustoel om dynamisch & met een open heuphoek te zitten. Doordat de lengte van je onderbenen achteruit geplaatst wordt, kan een kniebalansstoel ook aan een lager werkblad gebruikt worden.

Variable plus

Werk je meer dan 1 uur aan je bureau? Dan is het wellicht aangenaam om een rugsteun te voorzien zodat je rugspieren tussendoor even kunnen rusten. De houten runners van de variable plus zijn iets anders gevormd dan die van de variable en thatsit. Hierbij verplaatst het zwaartepunt bij deze stoel zich iets naar achteren.

Wees welkom in onze winkel om onze verschillende modellen eens uit te proberen!

Thatsit

Dit is onze meest aanpasbare kniestoel met in de hoogte verstelbare kniesteunen en een aanpasbare rugleuning in diepte en hoogte. De kniepads zijn ook het dikst en ze kantelen zodat de druk op je scheenbeen minimaal is. Zoek je bovendien een bureaustoel die kan dienen voor verschillende famillieleden? Dan is de thatsit zeker het proberen waard! Je past bij dit model eenvoudig de kniesteunen en lendenkussen in hoogte aan.

Maak nu online een afspraak met onze adviseur