Over ons

Waar staat Sit & Sleep voor?

Meer over SIT&SLEEP

1. Rugvriendelijke oplossingen

Sit & Sleep zorgt voor producten die een gezonde zit- en slaaphouding nastreven en wil zo je levenskwaliteit verhogen. Van aan de ontbijttafel, in de wagen, op het werk, tot in je relaxzetel en je bed : telkens staat rugvriendelijkheid centraal. Een product moet in de eerste plaats functioneel zijn en je welzijn bevorderen, dan pas mag het ook mooi zijn. Niet omgekeerd.

2. Onze kinesisten en ergotherapeuten geven je graag én goed advies!

Onze kinesisten of ergonomen staan borg voor het correcte advies. Jouw lichaam is daarbij het uitgangspunt : ze houden rekening met lichaamsfactoren als lengte, gewicht, schouder-, heup- en taillebreedte en passen het systeem aan waar nodig is. Wat ben je immers met een technisch hoogstaande bureaustoel of een geavanceerd slaapsysteem als het niet aan jouw persoonlijke lichaamsbouw aangepast is of wanneer geen rekening werd gehouden met een bestaande rugpathologie?

Wij nemen alvast uitgebreid de tijd om je correct te informeren bij de keuze van je zit- of slaapoplossing. Voorzie dus makkelijk 1 uur voor :

  • de analyse van je situatie
  • het inschatten van je lichaamsprofiel en eventuele pathologie
  • het proefzitten/proefliggen en 
  • een gedetailleerde prijsofferte.

3. Fundamentele wetenschappelijke kennis in ons vakdomein

We vinden het belangrijk om voeling te houden met de fundamentele wetenschappelijke kennis in ons vakdomein. Daarom organiseren we en begeleiden we wetenschappelijke onderzoeken en projecten rond ergonomie op school en de werkplek. We geven lezingen voor rugpatiënten, studenten, we informeren collega-kinesisten en artsen. We worden aanbevolen door professionals van de rugscholen, kinesisten en artsen en dat vinden we een heel groot compliment.

 

4. Eigen advieswinkels in Antwerpen, Leuven en Hasselt

Je kan terecht in onze advieswinkel te Antwerpen (sinds 2000), Leuven (sinds 1996) en Hasselt (sinds 2007) waar altijd kinesisten en ergonomen aanwezig zijn voor een correct inzichtelijk advies. Je hebt bovendien de mogelijkheid om de meeste van onze producten gratis uit te proberen : de Sit & Sleep test-service. In het enorme aanbod zie je zo als consument terug het bos door de bomen en ben je vooral zeker van een oplossing die hélpt!

Ons team

Oscar Casse ergonomisch adviseur en expert anatomie bij Sit & Sleep Antwerpen

Oscar Casse

Sit & Sleep Leuven

Boven (vlnr): Thomas De Geest - Stéphane Mannekens - Heleen Helsen - Jorgen Van Keer
Beneden (vlnr): Heide Van Campenhout - Marijke Claes - Linda De Jong

Annelies Verheyen

Sit & Sleep Antwerpen
Elke Verhelst ergotherapeut bij Sit and Sleep Antwerpen

Elke Verhelst

Sit & Sleep Antwerpen
Wout Croonen.

Wout Croonen

Sit & Sleep Antwerpen

Peter Paepen

Sit & Sleep Antwerpen

Harry Jacobs

Sit & Sleep Antwerpen
 

Stijn Lespoix

Sit & Sleep Hasselt
 

Céline Jans

Sit & Sleep Hasselt

Laurens Grootaers

Rudi Balens

Sit & Sleep Hasselt

Britt Sohl

Sit & Sleep Hasselt

Muluken Bisschops

Sit & Sleep Hasselt