Praktisch verloop van de afspraak en voorziene preventiemaatregelen

Maak online of telefonisch een afspraak

Al voor de Corona-uitbraak werkten we uitsluitend op afspraak.  Zo konden we heerlijk de tijd nemen voor uitgebreid advies en zonder wachtrijen. Op afspraak werken laat nu ook toe om het op een veilige manier te organiseren. In de online-agenda worden alle beschikbare momenten getoond. Op verschillende momenten kan je ook laatavondafspraken boeken tot 22.00u.  

Staat jouw gewenste uur op de gewenste dag er niet bij, dan zijn we volgeboekt of niet aanwezig maar vragen staat vrij....  Je kan om organisatorische redenen niet minder dan 24 uur op voorhand online boeken, maar misschien wel als je telefoneert (+32 3 289 68 81), zodat we flexibeler kunnen kijken welk afspraakmoment voor ons beiden uitkomt.

Praktisch verloop van de afspraken en voorziene preventiemaatregelen

  • We vragen je om je handen te ontsmetten bij het binnenkomen met de handgel.
  • Wij verwelkomen je aan de deur vanop een afstand zonder mondmasker. Van zodra we in je buurt moeten komen voor de noodzakelijke aanpassingen van het product aan jouw lichaamsbouw, gebruiken we ons mondmasker en vragen we ook om jouw mondmasker op te zetten.
  • Op alle bureautafels staan handgelpompjes en kleenexdoosjes die je vrij kan gebruiken.  Heerlijk even in je neus peuteren en hopla, we kunnen weer verder.
  • Hoofdkussens laten we testen met jouw persoonlijke kussensloop die later in de was gaat.
  • Matrassen worden uitgetest met een persoonlijk hoeslaken. Dat zullen we dan samen van matras tot matras laten gaan.  Matrassen opdekken samen met de klant, het is weer eens wat anders. Na je bezoek wordt het hoeslaken gewassen.
  • Bureaustoelen en relaxzetels ontsmetten we na je test met ethanol 96%.
  • Uitgeleende producten gaan twee dagen in quarantaine.

corona preventiemaatregelen oscar staat klaar met handgel 01.jpg

corona preventiemaatregelen team in actie met mondmaskers bij klant.jpg

Op de foto rechts zie je onze ergotherapeute in actie met een klant die proefligt.  Op de achtergrond onze twee collega's in opleiding die meevolgen.