matras bij rugklachten
19 juli 2023
Welke matras kiezen bij rugklachten?

Ben jij op zoek naar een goede matras tegen rugklachten?

Of ontmoet onze specialisten live in de winkel in Korbeek-Lo

Kom langs bij Sit&Sleep.

Geschreven door: Thomas De Geest - Ergonoom bij Sit & Sleep Leuven

Leestijd: 4 minuten

Bent u het beu om 's ochtends wakker te worden met die vervelende rugpijnen vermoeidheid na een nacht slapen? Zoek niet verder! Bij Sit & Sleep begrijpen we het belang van kwalitatieve slaap en de impact ervan op uw algehele welzijn. Daarom hebben we zorgvuldig een assortiment gespecialiseerde matrassen samengesteld die specifiek zijn ontworpen voor het verlichten van rugpijn.

Het basisprincipe om rugklachten te vermijden: hoofd, nek en ruggengraat in een rechte lijn

De volledige wervelkolom dient in zijn natuurlijke positie ondersteund te worden om rugpijn te vermijden.

Rugklachten Verminderen door een Natuurlijke Ondersteuning

Rugklachten die tijdens het slapen verergeren, worden vaak veroorzaakt door een verkeerde houding en onvoldoende ondersteuning. Het is van groot belang dat uw rug in een ontspannen en natuurlijke positie ligt en dat uw matras u op de juiste manier ondersteunt.

De minste belasting op uw ruggengraat wordt bereikt wanneer uw hoofd, nek en ruggengraat in een min of meer rechte lijn liggen.

Of dit het geval is, hangt af van diverse factoren, zoals:

  1. Het niveau van ondersteuning dat uw matras biedt.
  2. De stevigheid van uw matras.
  3. Het type hoofdkussen dat u gebruikt.

Ontdek Ongeëvenaard Comfort en Ondersteuning

Onze matrassen zijn meer dan alleen een plek om uw hoofd 's nachts neer te leggen; ze zijn de sleutel tot een verjongende en pijnloze slaapervaring. Zeg vaarwel tegen onrustige nachten en omarm het luxueuze comfort dat onze matrassen bieden. Elk matras is nauwkeurig ontworpen om ongeëvenaarde ondersteuning te bieden en uw wervelkolom uit te lijnen, waardoor uw rug de rust krijgt die het echt verdient.

De Wetenschap Achter Onze Matrassen

We zijn trots op het uitgebreide onderzoek en de innovatie die in elk matras wordt gestoken. Ons team van slaapexperts, in samenwerking met orthopedische specialisten, heeft een revolutionaire matrascollectie ontworpen die speciaal is afgestemd op mensen die lijden aan rugpijn.

De geavanceerde technologie die in onze matrassen wordt gebruikt, zorgt ervoor dat de drukpunten in uw lichaam goed worden ondersteund, waardoor de belasting op uw rug wordt verminderd en uw spieren volledig kunnen ontspannen. Laat je adviseren door onze specialisten in de winkel en kijk u uit naar een verfrissende en energieke start van de dag.

Bezoek Onze Winkel en Ervaar Het Verschil

Hoewel u online talloze opties kunt verkennen, geloven we dat de oplossing voor uw rugpijn in een persoonlijke ervaring ligt. Daarom nodigen we u uit om onze lokale winkel te bezoeken om ons exclusieve assortiment matrassen te zien, aan te raken en te testen. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om u door de verschillende matrasmodellen te begeleiden en hun unieke kenmerken en voordelen uit te leggen.

Ben jij op zoek naar een goede matras tegen rugklachten in de regio Leuven?

Kom langs bij Sit&Sleep Leuven.

Waarom kiezen voor Sit&Sleep ?

Persoonlijk advies door onze kinesisten

Ons team bestaat uit ergonomen en kinesisten die jouw graag helpen. Jouw gezondheid staat centraal voor ons. 

Al 27 jaar dé referentie in Leuven

Sit & Sleep Leuven is al meer dan 27 jaar actief. Ons team werkt nauw samen met UZ Leuven en rug-en nekscholen zowel lokaal als nationaal. 

Investeer in Uw Gezondheid,
Laat U begeleiden door Sit & Sleep Leuven

Uw welzijn staat bij ons voorop. Bij Sit & Sleep koopt u niet zomaar een matras; u neemt een bewuste beslissing om uw levenskwaliteit te verbeteren. Laat rugpijn uw geluk niet langer belemmeren. Bezoek vandaag nog onze lokale winkel, en ons team zorgt ervoor dat u het perfecte matras vindt dat aansluit bij uw behoeften.

Begin vandaag nog aan uw reis naar een pijnloze, verkwikkende slaap! Sit & Sleep - Uw Advieszaak in de zoektocht naar ultiem comfort en rugpijnverlichting.

Vertel ons over jouw specifieke rugklachten. We zoeken samen met jouw naar een oplossing.

* Verplicht veld