Eigen leveringsdienst

eigen leveringsdienst voor levering en montage

Onze eigen leveringsdienst kan de levering, montage en plaatsing verzorgen van alle gekochte goederen. Voorwaarde is wel dat het gebouw toegankelijk moet zijn voor de goederen. Is dat niet het geval, dan zorg je zelf voor katrollen, ladderliften e.d. of kunnen we dat voor jou tegen vergoeding regelen. In een straal van 25 km rond het verkooppunt is de levering en plaatsing van slaapsystemen, relaxzetels en bureautafels vanzelfsprekend in de prijs inbegrepen.

En vanaf een factuurbedrag van 1500 EUR incl. BTW. leveren we in een straal van 150km in België en een groot stuk van Nederland. Verder kan natuurlijk ook mits een redelijke toeslag.  Alle verpakkingsmateriaal wordt door ons terug meegenomen zodat er enkel een schitterende zit- of slaapoplossing overblijft. Op eenvoudig verzoek nemen wij je oude matrassen of oude zitcombinatie mee. Bureaustoelen en andere goederen worden door jou zelf afgehaald tenzij anders overeengekomen.

leveringen verzorgd in het buitenland

We verzorgen ook leveringen buiten België.  Van Zuid-Frankrijk over de Canarische eilanden. Van Ghana tot Texas. In samenwerking met een verhuisfirma zoals Meys en Zonen uit Brasschaat of louter transport met Jan Krediet. 

Buiten Europa moet er dan geen BTW betaald worden maar reken op importheffingen en allerlei douanekosten die dat BTW voordeel helaas compenseren. Vraag een vrijblijvende kostprijsberekening.

leveringstermijnen

Heel bewust adviseren we je producten naar jouw maat. Vaak kan je dat product dan nog in een veelvoud aan kleuren kiezen. Een nadeel hiervan kan zijn dat we niet alle producten in voorraad hebben en we het dus speciaal voor jou zullen bestellen. 

Heb je ruglast zodat je nauwelijks nog kan zitten op een gewone stoel ? Komt een familielid juist uit het ziekenhuis en heb je dringend een zit- of slaapoplossing nodig ? Loopt de vooropgestelde leveringstermijn uit?  Vraag ons dan gratis om een tijdelijke oplossing tot jouw product geleverd wordt.

uitgestelde leveringen

Het is perfect mogelijk om nu te bestellen aan de huidige prijs en tegelijkertijd te beslissen om op een veel latere datum de goederen geleverd te krijgen. Zijn de goederen echter bij ons toegekomen zoals afgesproken,

dan is het voor ons moeilijk om ze nog langere tijd in voorraad te houden. Mogelijk moeten we daarvoor extra voorraadruimte huren die zal doorgerekend worden.