Een kussentje als ergonomisch hulpmiddel

Een goede bureaustoel of relaxzetel biedt natuurlijk een zalig zitcomfort! Indien u op zoek bent naar een prijsgunstiger alternatief, hebben we ook hiervoor enkele oplossingen. Wij bieden namelijk een selectie aan kleine hulpmiddelen aan met een bescheiden prijs. Deze kunnen het zitcomfort van 'minder goede meubelen' aanzienlijk verbeteren. Op je rug staat geen prijs.

Denk maar aan je autostoel zonder goede lumbaalsteun, lang vergaderen op slechte stoelen, in de klas, op de thuiswerkplek...Vergeet niet dat je ze ook vrijblijvend bij je thuis of op het werk kan uitproberen met onze test-service.  Ook als je wat minder geld uitgeeft, moet de investering immers renderen!  

Het effect van een dynamisch zitkussen

Dit blok bevat inhoud waarvoor u marketing cookies moet toestaan. Cookie-instellingen wijzigen

Een zitkussen als volwaardig alternatief voor een bureaustoel?

Hier gaan we helaas toch 'neen' op antwoorden. We beseffen dat de aankoop van een ergonomische bureaustoel een grote investering is. Een zitkussen is een budgetvriendelijke manier om beter te kunnen zitten op een slechte stoel, maar zal nooit een totaal oplossing zijn. Voor iemand met een zittend beroep is dit vaak dan ook onvoldoende om rugklachten te vermijden. 

Meer weten over waarom een ergonomische bureaustoel ook een goede investering is? 

 

Graag eens een kussen gratis bij je thuis uittesten?

Kom vrijblijvend eens langs voor advies en neem een kussen gratis mee naar huis om uit te testen.