Test-service

Geef je rug een oplossing die écht helpt. Je kan veel producten bij ons GRATIS uitproberen: hoofdkussens, computeraccessoires, lees- en schrijfhulpen en bureaustoelen.

Je kan kosteloos de meeste van onze producten uitlenen zodat je zeker bent van de juiste keuze. Voorbeelden : bureaustoelen, eetkamerstoelen, steunkussens, hoofdkussens, lees- en schrijfhulpen,… Een waarborg betalen hoeft niet. Vanzelfsprekend draag je goed zorg voor het uitgeleende materiaal.  De test-periode is overeen te komen en kan een paar dagen tot enkele weken bedragen.

Bij bedden zal je ons wat meer mogen vertrouwen. Uit ervaring blijkt dat mensen tot 4 weken nodig hebben om aan een uitgeleend bed te wennen. Daarom kan je ook op ons rekenen NA de aankoop van je bed: we passen het aan of ruilen het in sommige gevallen zelfs om.

Welke producten kan je testen?

Kantoorinrichting

Sit & Sleep biedt dé totaaloplossing voor ergonomie op kantoor. Verbeter de gezondheid van je werknemers en kies uit één of meerdere van onze services;

  • Advies op de werkplek ​

  • Kantoorinrichting​

  • Gratis test-service​

  • Home office pakket​

  • Beweegsessie op maat​

Kom hier meer te weten over al onze oplossingen

Reinigings service

Soms is een stoel of een zetel mechanisch nog prima in orde, maar ziet hij er echt niet meer uit. Er bestaat gelukkig een oplossing: Reinasan. Dit product werkt op 2 manieren;

- Clean: via diepte cleaning wordt zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderd

- Protect: een bescherming die zorgt voor een makkelijk onderhoud met een vlekkengarantie van 5 jaar

Kom meer te weten over deze service

Service na verkoop

Wij willen met al onze klanten een lange termijn relatie aangaan. Hiervoor streven we naar een 100% tevredenheidsgarantie. Niet enkel door ons initieel advies bij de verkoop, maar ook door een uitstekende service na de verkoop. 

Wanneer er problemen zijn na de aankoop, zowel technisch als wanneer u niet tevreden bent over het product, gaan we altijd met u op zoek naar een oplossing. Vaak zijn onze producten volledig instelbaar waardoor we bij uw thuis aanpassingen kunnen doen naargelang de desbetreffende klachten.

Op die manier wordt u als klant een levenslange ambassadeur van Sit & Sleep!

Garantie op producten

Als klant kan je uiteraard beroep doen op de wettelijke garantie van 2 jaar. Maar we gaan vaak veel verder dan die termijn. Op heel wat van onze bureaustoelen geniet je bijvoorbeeld van 10 jaar garantie en zelfs levenslange garantie op de gaslift. 

Soms is een degressieve garantie niet abnormaal omdat ook slijtage optreedt. Voor een lattenbodem houdt dat bijvoorbeeld in dat een afschrijvingspercentage toegepast wordt. De eerste 2 jaar 100% vergoeding bij fabricagefouten, het 3de jaar 70% en zo aflopend naar 10% in het tiende jaar. Vraag gerust naar de specifieke voorwaarden. Neem dit zeker ook mee in je redenering wanneer je producten en diensten vergelijkt.

Op relaxzetels en relaxsalons bieden we 5 jaar totaalgarantie aan. Meestal is dat gewoon in onze service en de prijs inbegrepen of soms wordt daar een vergoeding voor aangerekend. Lees hier meer over de voorwaarden.

Interesse in één van onze services?

Een overzicht van al onze diensten;

Test-service

Wist je dat bijna al onze producten eerst gratis getest mogen worden? Hoofdkussens, bureaustoelen, ergonomische muizen,... Neem ze een weekje mee naar huis en vermijd een miskoop.

Service aan huis

Een analyse van je huidige zit- of slaaphouding? Je wil je bedkader behouden maar twijfelt of onze lattenbodem erin past? Soms is een advies op maat bij je thuis het beste. 

Service na verkoop

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom streven we naar een 100% tevredenheid. Dit wil zeggen dat we ook na de verkoop klaar staan om oplossingen te zoeken.

Eigen leveringsdienst

Onze eigen leveringsdienst kan de levering, montage en plaatsing verzorgen van alle gekochte goederen. De levering en plaatsing van slaapsystemen, relaxzetels en bureautafels vanzelfsprekend in de prijs inbegrepen.

Advies op kantoor

We helpen je graag om de ergonomie op kantoor te verbeteren. We maken een analyse van de huidige situatie en stellen verschillende oplossingen voor, die zelfs gratis getest kunnen worden. Ook een workshop rond gezond werken is mogelijk.

Taxi service

Ben je niet mobiel genoeg of heb je geen vervoer om tot bij ons te komen? Geen probleem, we betalen je taxi terug bij de aankoop van een product vanaf een bepaald bedrag. Vraag naar de specifieke voorwaarden per winkel.