Graag vrijblijvend advies van één van onze ergonomen?

Sit & Sleep staat voor:

Rugvriendelijke producten

Sit & Sleep zorgt voor producten die een gezonde zit- en slaaphouding nastreven en zo je levenskwaliteit verhogen. Van aan de ontbijttafel, in de wagen, op het werk, tot in je relaxzetel en je bed.

Advies van kinesisten

Onze kinesisten of ergonomen staan borg voor het correcte advies. In functie van je huidige situatie, lichaamsbouw en eventuele rugklachten stellen we steeds het juiste product voor.

Uitstekende service

Van gratis producten thuis proberen tot eigen leveringsdienst en service na verkoop : op ons kan je rekenen! Jouw tevredenheid staat altijd voorop. 

Van aan de ontbijttafel tot in je bed : Sit & Sleep zorgt voor producten die een gezonde zit- en slaaphouding nastreven en wil zo je levenskwaliteit verhogen. Een product moet in de eerste plaats functioneel zijn en je welzijn bevorderen, dan pas mag het ook mooi zijn. Niet omgekeerd. 

Al onze adviseurs zijn kinesisten, ergotherapeuten of ergonomen. Wij streven naar correct advies op maat. Jouw lichaam is daarbij het uitgangspunt. Omwille van onze aanpak en resultaten worden we door artsen, kinesisten en rugscholen aanbevolen en dat vinden we een groot compliment.
Bovendien kan je een groot deel van onze producten gratis uittesten bij je thuis. Zo ben je zeker van de juiste keuze... Welkom!