Tevredenheidsgarantie!

Al onze bureaustoelen en heel wat andere ergonomische hulpmiddelen kunnen gratis en zonder enige aankoopverplichting uitgetest worden. Zo ben je zeker van de juiste aankoop.  Die zit…

Op vertoon van je identiteitskaart kan je kosteloos de meeste van onze producten uitlenen zodat je zeker bent van de juiste keuze. Voorbeelden : bureaustoelen, eetkamerstoelen, steunkussens, hoofdkussens, lees- en schrijfhulpen,… Een waarborg betalen hoeft niet. Vanzelfsprekend draag je goed zorg voor het uitgeleende materiaal.  De test-periode is overeen te komen en kan een paar dagen tot een week bedragen. Bij twijfel kan je zelfs meerdere modellen op die manier uitproberen. Enkel bij bedden zal je ons wat meer moeten vertrouwen. Uit ervaring bleek dat mensen tot 4 weken nodig hebben om aan een uitgeleend bed te wennen. Dat is voor ons zowel logistiek als hygiënisch onhaalbaar. Daarom kan je ook op ons rekenen NA de aankoop van je bed : we passen het aan of ruilen het in sommige gevallen zelfs om.

Zag je het gekozen product elders aan een lagere prijs met een vergelijkbare service ? Na verificatie passen we onze prijs aan. Vanaf nu stopt men zijn geld weer in de matras.

Van het advies tot aan de levering : met Sit & Sleep kan je op beide oren  slapen. Onze adviseurs zijn gediplomeerden lichamelijke opvoeding, kinesitherapie of ergotherapie. Zij selecteren de producten en staan garant voor een verantwoord zit- en slaapcomfort. Onze eigen leveringsdienst verzorgt de levering en de plaatsing van alle relaxstoelen, bureautafels en slaapsystemen. Voorwaarde is wel dat het gebouw toegankelijk moet zijn voor de goederen. Is dat niet het geval, dan zorgt de klant zelf voor katrollen, ladderliften e.d.  In een straal van 25 km rond je Sit & Sleep verkooppunt is de levering en plaatsing vanzelfsprekend in de prijs inbegrepen. En vanaf een factuurbedrag van 1500 EUR incl. BTW. leveren we gratis in een straal van 150km rond het verkooppunt. Op eenvoudig verzoek nemen wij gratis je oude matrassen mee. Bureaustoelen en andere goederen worden door de klant zelf afgehaald tenzij anders overeengekomen.